icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
27 juni 2019 07:10
2

Det går trögt

Mitt skifte till LCHF går inte direkt som på spåret. Jag har inte hunnit planera så att jag har rätt saker hemma och heller inte varit hemma så mycket de senaste kvällarna. I måndags lyckades sonen klara uppköringen för sitt körkort och då ville vi gå ut och fira genom att äta ute. Igår var vi på inflyttningsfest hos några bekanta som är vegetarianer.

När jag knappt är hemma så funkar det heller inte med att fixa matlådor till jobbet. Men tanken finns där hur jag borde äta även om det inte alltid fungerar. Värst är nog att jag det senaste året har lärt mig att äta frukt igen och det finns det alltid gott om på jobbet. Nu när sömnen har varit dålig några nätter så hittar man mig ofta vid fruktskålen för att få en liten kick. Nötblandningar har vi också ofta framme.... Snart blir det dock sommaruppehåll på jobbet när det gäller frukten, då kanske det blir lättare för mig att minska den konsumtionen.

Gillar

Kommentarer

  • 27 jun 2019 12:08

    Pepp! Du är snart på banan igen!

  • 27 jun 2019 17:42

    Tack Medlem16! Det viktigaste trots allt är att jag mår bra. Jag har haft en del krämpor på senare tid och nu verkar det som en del går åt rätt håll. Kristallsjukan verkar puts väck för den här gången och benet värker inte om nätterna smiley

Logga in för att skriva en kommentar.