icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
11 augusti 2019 16:16
3

Det går lika bra med selleri

Ett skämt från ”Nöjesmassakern” för de som minns. Just nu är det en grönsak som jag ser till att ha hemma, den och en burk hummus. Jag har ofta tidigare haft problem när jag blir sugen på något med tuggmotstånd att hitta något som inte triggar till överätande.  Så en dag hittade jag att dippa selleri i hummus. Perfekt för mig. Selleri är inte så gott att jag kan överäta men smakar ändå hyfsat när jag dippar den i hummus, och ger mättnad.

Jag har också lagt till ett annat mellanmål på min lista, Keso mellanmål. Jag kan lätt överäta torkad frukt och nötter men när jag tar denna kombo så fungerar det. Det skulle naturligtvis vara billigare att köpa hem nötter, torkad frukt och keso och blanda själv, men det fungerar inte för mig då jag skulle tömma hela påsen med både frukt och nötter. 

Genom att genomföra dessa ändringar när det gäller mellanmål och naturligtvis välja rätt vid övriga måltider så har jag gått ner 2 kg denna vecka. 

Gillar

Kommentarer

 • 11 aug 2019 17:57

  Hummus är ju hur gott som helst, som dip, som pålägg eller till salladen.

  Jag kör naturell soygurt med torkade tranbär och valnötter, ur originalförpackningar. Men det gäller att väga allt då för att få ett lagom mellanmål.

 • 12 aug 2019 08:17
  gittan52

  Ibland behövs inte så stora förändringar för att vikten ska gå åt rätt håll igen, grattis yes

 • 12 aug 2019 19:22
  aregnisw

  Selleri är något som jag älskar också o ofta brukar ha hemma mycket gott i sallader också. Härligt att det går bra nu smiley

Logga in för att skriva en kommentar.