icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
19 mars 2017 09:39
1

Det där med vänskap

Igår kontaktade en god vän mig på messenger efter en lång tids uppehåll. Jag har själv legat lite lågt eftersom jag kände att jag inte ville störa då jag visste att han i höstas hade förlovat sig med en kille och var jättekär. Jag är nästan jämngammal med hans mamma och har funnits där som stöd när han behöver. Vi brukar säga att han kan få vara vår extrason eftersom han inte har kontakt med sin far längre och har ett komplicerat förhållande till sin mor. De är från början från Ukraina.
Vi har Zumban, kost och hälsa som gemensam nämnare och jag försöker inte vara någon mamma utan mer en god vän. Band annat fick han låna vår ena bil några veckor förra året då han hade sladdat med sin bil på väg från Norge mitt i vintern och fått den stående på en verkstad uppåt landet.

Tystnaden visade sig att den berodde på att förlovningen hade brutits precis innan nyår och att han därför de senaste månaderna kännt sig låg. HIstoriskt sett borde jag ha anat något eftersom han inte har synts till så mycket på FB den senaste tiden, men ibland är det svårt att veta om det beror på att man inte mår bra eller att man är upptagen av något roligt. Nu när jag fick hela bilden har jag lovat att jag ska höra av mig oftare och att vi får hitta en tid för att träffas igen. Det kan vara svårt ibland för mig att veta om han egentligen hade lust att träffa mig så det kändes bra att han tog kontakt igen. Nu blir det att hitta en tid för att träffas så att man kan komma ifatt igen. Det är lite jobbigt ibland att ta allt på messenger smiley

 

Gillar

Kommentarer

 • 19 mar 2017 16:41
  FrkM

  Kärleken är definitivt inte lätt.

  Vänner kan man ha i alla åldrar och vänner ger man både stöd och utrymme vilket ibland är knepigt. Härligt ni nu ska ses igen. Hoppas ni får trevliga samtal när ni ses :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.