icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
7 augusti 2015 13:42
1

Dags för semester igen

Jag har varit inne denna vecka och jobbat och nu är det strax dags för min sista sommarvecka. Skönt att mjukstarta och att ha lite semester kvar. Min man och jag kommer att skifta så han får åka hem och jobba istället. Kvar blir troligen enbart äldsta sonen och jag eftersom den yngste längtar hem till sina kompisar (nätkompisar). Nu hoppas jag får lika bra väder som de har haft under veckan. Jag har fått foto på hur det såg ut när de tog båten ut till en skärgårdsö. Hoppas 10-dygnsprognosen stämmer, jag vill också ha lite solbränna.

Gillar

Kommentarer

  • 7 aug 2015 14:54
    aregnisw

    Den ska nog stämma men man kan aldrig lita på SMHI tyvärr härlig bild yes

Logga in för att skriva en kommentar.