icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
4 mars 2019 15:10
3

Dags för semester

Jag har tagit en veckas semester. Att det blev just nu hänger ihop med hur det såg ut med bemanningen på jobbet och sonens tentaschema samt att jag har en del sparad semester. Om en månad byter jag företag och då vet jag inte hur det blir med ledigheter på det nya stället.

Äldsta sonen och jag tar tåget till Oslo imorgon. Sonen har en kompis som bor i Oslo och som han vill träffa. Jag själv kan passa på att se staden som jag inte besökt sedan jag var ca 4 år. Jag minns att jag sett någon super8 film där jag springer i en gul klänning framför slottet i Oslo.

Beroende på väder och krämpor får jag se vad jag väljer att göra. Hotellet har både fitnesscenter och bassäng så där kan jag spendera tid på morgonen innan sonen kliver upp. Det jag vet att jag inte kommer att göra är att shoppa. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 4 mar 2019 16:11
  paloma

  Vad skönt med en veckas semester så här i början på våren, och tar man ut sparad semester i pengar går mycket i skatt.

  Oslo låter trevligt, och hotellboende avkopplande. Du kan bara vila och njuta🙂

  Ha en trevlig resa!

 • 5 mar 2019 06:41

  Tack paloma, jag ska verkligen försöka nu att bara koppla av. Sedan när jag kommer hem igen så ska jag ta tag ikosten igen som jag verkligen tappat kontroll över efter ryggskottet.

 • 7 mar 2019 01:24
  EO1964

  ❤❤❤

Logga in för att skriva en kommentar.