icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
25 januari 2017 07:23
7

Dags för ny kickstart

Jag funderade på om jag skulle testa en ny kickstart den så kallade Keto. Samtidigt tänker jag tillbaka på de andra kickstart som jag testat såsom LCHF och Paleo. Första gången jag körde var det inspirerande att få mejlen varje dag. När jag sedan körde Paleo märkte jag att de var samma mejl fast nu med annorlunda recept, det blev inte lika inspirerande då. Jag kunde ju ha läst de gamla mejlen. Om jag kör Keto vad är det som säger att jag inte får samma mejl en tredje gång? Kanske jag ska sätta ihop mitt egna keto-program när det gäller måltider och sedan ta fram de gamla mejlen från LCHF och Paleo? 
Jag får lägga upp det som en plan, att skapa nya egna kostschema.

 

Gillar

Kommentarer

 • 25 jan 2017 08:00
  Bella50

  Det tycker jag är superbra ide' 👏👏...dessutom är den din egen "modell" vilket också sporrar lite extra. Kör ... jag hejar på 👍

  Senast uppdaterad 25 jan 2017 08:01

 • 25 jan 2017 08:06
  gittan52

  Tänker på det du skrivit i din profil ” Mitt mål är att lära mig att äta i lagom mängder även om det är LCHF godkänd mat.”

  Jag har inte testat något Kickstartprogram, men gissar att mailen om motivation är detsamma, så varför betala för ytterligare en ”kick”?

  Du har varit med länge här på MD så jag är rätt säker på att du kan hitta din egen kostplan. Stort lycka till!

 • 25 jan 2017 08:12
  aregnisw

  Lycka till LUAL yes

 • 25 jan 2017 09:10
  paloma

  Med lite planering fixar du säkert ett eget program, då kan du välja ut mat som du tycker om.

  Lycka tillsmiley

 • 25 jan 2017 09:23
  Lovis

  Hejar på dig 🤗

 • 25 jan 2017 09:50
  Krusmor

  Kör på :)
  Du grejjar det :) 

 • 25 jan 2017 20:13
  FrkM

  Du kan och du klarar det!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.