icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
23 juli 2018 07:28
4

Dags att skärpa till rutinerna

Nu är det en vecka sedan jag kom hem från USA och semestern tog slut, och jag tror nu att dygnsrytmen har hamnat rätt igen. Nu är det dags att ta tag i rutinerna igen och det gör jag genom att plocka fram en av de tidigare kickstarterna jag har i mina gömmor. Frukosten idag blev avokado med tonfiskröra, till lunch tänker jag testa ett recept på kokospannkaka, lätt att ta med sig.

När det gäller träning har jag kommit igång en del med Zumba, tre pass blev det i helgen. Jag kör också ett träningsprogran varje dag för att få ordning på min piriformis, samt testar även kosttillskott som MSM och kollagen för att se om det kan hjälpa. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 jul 2018 08:39
  gittan52

  Var sak har sin tid och att skärpa till rutinerna är nog något som många av oss behöver göra nu. Här har du en till wink

 • 23 jul 2018 08:51

  gittan52, då får vi se till att peppa varandra så att vi hamnar rätt igen yes

 • 23 jul 2018 09:03
  gittan52

  Absolut!

 • 23 jul 2018 10:29

  Skönt att komma tillbaka i rutiner igen! Och smart att plocka fram en gammal kickstart. Det ska jag ta till mig laugh

Logga in för att skriva en kommentar.