icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
23 februari 2017 06:53
5

Dag 4 Keto kickstart

Nu är jag på dag 4 i keto kickstart och det går bra, - 2kg visar att kroppen svarar bra. Först tänkte jag köra på egna menyer men märkte snart att det är bekvämt när allt redan är planerat. Mina blodketoner låg på 0,8 nu på morgonen så det är i alla fall lätt ketos. 
Min utmaning som vanligt blir nu slutet på veckan. Men jag har sagt till mig själv att nu är det detta kostschema som gäller och inget annat. Suget har jag än så länge klarat mig ifrån men jag vet att den kan dyka upp igen när som helst. 
Träningen har jag inte kommit igång med ännu efter min konvalescens men hoppas att jag imorgon kanske kan köra yoga eller Zumba på lördag. Jag saknar min träning, den behövs för min mentala hälsa, speciellt nu när det är mycket på jobbet. Nästa vecka lär det bli ännu värre då flera av mina kollegor ta sportlov och några åker iväg hela veckan på tjänsteresa.

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 feb 2017 06:58
  FrkM

  Härligt Lual! Bra jobbat . Helgen kommer gå fint :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 23 feb 2017 07:07
  aregnisw

  Grattis LUAL härligt när man känner att något fungerar bra. Ha en skön helg nu yes

 • 23 feb 2017 07:40
  viljans

  Håller en tumme att du lyckas hålla suget borta!! Grattis till finfint minus!👍👏😀

 • 23 feb 2017 08:09
  Bella50

  Härligt med det vikttappet 👏👏

 • 23 feb 2017 09:08
  Tita

  Grattis!! 

  Se mycket jobb som positivt så glömmer du suget!😉

  Pepp!!

Logga in för att skriva en kommentar.