icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
15 maj 2019 06:54
1

Dålig sömn och chokladsug

Jag fick tips av gittan52 att titta på https://www.matdagboken.se/blogg/gittan52/motivationshjaelp. Det fick mig att börja tänka efter hur ett sådant skulle se ut för egen del. Vin är inget problem för mig eftersom jag mår dåligt av vin. Verkar vara något genetiskt eftersom min ena son känner av samma sak och även en av mina kusiner. Lite tråkigt när man är gift med en som jobbar just med vin.

Jag skulle däremot kunna göra en liknande analys för choklad, jordnötter eller proteinbars, eller vad som för tillfället triggar. Dock får jag nog göra analysen när jag är lite piggare. Idag vaknade jag igen alltför tidigt, före 5. Jag misstänker att det är effekten av att jag åt choklad igår kväll.

Nu blir det några koppar kaffe så jag kan komma iväg till jobbet.

Gillar

Kommentarer

  • 15 maj 2019 08:31
    gittan52

    Hoppas du delar med dig av vad du kommer fram till!

    En nackdel med att fortsätta med choklad har du ju redan nu; dålig sömn wink

Logga in för att skriva en kommentar.