icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
5 oktober 2018 18:56
9

Brev från åklagaren

Nu har jag fått brev från åklagaren att de tänker ta mitt fall till domstol och att det finns någon de tänker åtala. 

Det kan hända att jag också blir inkallad för att berätta vad som hände. Jag kan ju inte direkt peka ut rånaren eftersom hans nedre halva av ansiktet var maskerat och jag såg honom inte så länge eftersom han kom bakrifrån. Kanske vill de ändå höra min version som målsägande.

Att han blev fast var tack vare ett vittne som såg det hela på håll och kände igen rånaren på klädseln sedan tidigare. Fortsättning följer....

Gillar

Kommentarer

 • 5 okt 2018 20:48
  paloma

  Skönt att det går framåt, hoppas han blir dömd.

 • 5 okt 2018 22:14
  seglar67

  Vilken tur att det fanns ett vittne med civilkurage! Hoppas det räcker för fällande dom.

 • 6 okt 2018 07:24
  Bella50

  Jag har nog missat hela händelsen men förstår att du blivit rånad...och nu ska det skipas rättvisa. Gott att nåt sånt finns kvar...men din traumatiska upplevelse ” försvinner” nog inte i första taget. 

  Hoppas du inte blev skadad fysiskt och kan gå vidare...😬👍

 • 6 okt 2018 07:53

  Tack alla, vi får se hur det går. Jag förstod lite av en polis som jag pratade med att det här var nog inte hans enda brott. Nu kanske de tack vare vittnet kan få bort honom från gatorna.

  Bella, jag klarade mig rätt bra fysiskt. Det var mest det bortslitna håret som gjorde ont ett tag. Det övriga, att våga gå vissa vägar får jag jobba vidare på. Märker att jag är mer uppmärksam på om någon närmar sig mig bakifrån.

 • 6 okt 2018 07:56
  Bella50

  Usch vilken ” onödig” erfarenhet. 😲

 • 6 okt 2018 08:03

  Ja, tyvärr är det inte ovanligt där jag bor att sådant händer. Jag tror faktiskt att alla grannar som bott här en längre tid har råkat ut för rån eller inbrott. Min närmsta grannar har råkat ut för både ock. 

 • 6 okt 2018 09:19
  chicha

  Inte kul! Men bra att han åkte fast. 

  Du får nog lämna din version. Jag blev kallad som vittne en gång då vi haft inbrott, hur konstigt som helst , för vi hade ju inte varit hemma. Men tjuven hade blivit tagen på bar gärning senare på kvällen och hade då tjuvgodset från oss på sig. Han hade dock dragit en otrolig historia om att han köpt det någonstans på vägen😩

  Mitt vittnesmål sköttes dock över telefon. 

 • 6 okt 2018 14:55

  Hoppas verkligen att det blir en fällande dom. Skönt att någon såg på håll.

 • 15 okt 2018 11:25

  yes 

Logga in för att skriva en kommentar.