icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
23 december 2015 13:36
2

Börjar nedvarvningen på jobbet

Idag är det en sådan dag då jag inte känner mig jätteeffektiv på jobbet. Jag verkar ha börjat min nedvarvaning inför ledigheten. Det finns egentligen en hel del att göra men jag känner inte för att börja på något nytt. Idag tänker jag också försöka att komma iväg tidigare. Vi får se hur det går med den saken. Eftersom resten av Europa, ja världen inte verkar stanna av sin verksamhet redan den 23:e eller den 24:e så blir det till att bevaka om det kommer något akut. Just nu väntar jag på att Chile ska vakna innan jag kan få svar på vissa frågor. Det är ju trots allt så att folk blir akut sjuka även på helger och då måste man kunna få sin medicin. Så för säkerhets skull tar jag med mig datorn hem. Under mellandagarna hoppas jag kunna koppla av då jag har kollegor som går in och bevakar.

I år blir det julafton hos svägerskan och på juldagen en tur till Nyköping för att hälsa på min 90-åriga mamma. Det bör kunna bli en lugn jul.

God jul på er alla.

Gillar

Kommentarer

  • 23 dec 2015 14:45
    gasten
    God jul!
  • 23 dec 2015 19:20
    aregnisw

    Skönt för dig med lite ledighet och jag önskar dig med en God Jul yessmiley

Logga in för att skriva en kommentar.