icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
6 augusti 2012 16:37

Börjar du bli gammal?

Tonårssonen igår - börjar du bli gammal mamma? Tur att han sa börjar... Igår körde jag zumba, ett efterlängtat träningspass. Jag har hostat och haft ont i halsen i två veckor, tyvärr de två sista veckorna på min semester. Någonstans på slutet av zumbapasset känner jag något i ryggen, det smyger sig långsamt på. Tänker - att det stretchar jag ut efter passet. När jag kom hem och återtog min normala kropptemperatur så kände jag att stretchen inte hade hjälpt. Det var då sonen såg mig. Nu när jag äntligen har slutat hosta halva nätterna så får jag ryggont. När ska jag få den efterlängtade sömnen? Tyvärr passar jag på att trösta mig med mörk choklad. Bäst att se upp, det har ju gått så bra på senare tid med att hålla mig på banan. Gäller att inte börja med sådana ovanor igen. Men det ska ju komma bättre dagar, bara att bita ihop. Och chokladen får jag be barnen gömma undan.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.