icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
14 december 2015 19:57
2

BodyBalance

Ett för mig nytt pass som jag testade att köra på lunchen idag, BodyBalance. Det kändes som någon blandning av yoga, cx works och något mer. Det kändes bra med blandningen och det kändes även okej för min axel. Det enda som är jobbigt är när jag lyfter armen över huvudet. Min axel tror jag blev dålig igen efter att drygt ett år ha varit bra när jag sidoplankan på yogan. Misstänker att det även var planka med sidorotation som skadade mig första gången. Än så länge har jag inte sökt någon behandling utan hoppas att jag ska träna upp den så att den blir okej igen.

Här hemma har jag en son på 15 som har feber och ont i halsen. Tiden får väl visa om det är influensan eller bara en förkylning. Vi övriga familjemedlemmar får väl bara hoppas att vi inte blir drabbade nu så här nära jul.

Trots ovanstående hoppas jag på en fortsatt bra vecka. Imorgon blir det julfest med jobbet och det brukar bli mycket trevligt. Vår VD tycker det är viktigt att ordna ordentlig julfest för personalen och han gillar att dansa...

 

 

 


 

 

Gillar

Kommentarer

 • 15 dec 2015 06:52
  FrkM

  Ha så skoj på julfesten!

  Body balancelåter superskönt men otur att du skadade axeln. Kanske bäst att undvika den övningen.

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 15 dec 2015 06:55
  aregnisw

  Ja du får vara rädd om dig och känna efter för kroppen säger ifrån. Men det märker du säkert. Hoppas ni slippen bli sjuka men det kan ju bara vara en vanlig förkylning. Man har ju inte lust eller tid för att bli sjuk nu du.

  Och ha så trevligt på julfesten och dansa mycket med chefen wink

Logga in för att skriva en kommentar.