icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
26 februari 2017 09:24
2

Blodtrycksfall

Nu är jag på dag 7 på Kickstart Keto. Dagens vägning gav en liten uppgång men jag förstår mycket väl varför. Tack vare mitt aktivitetsband märker jag när jag börjar bli uttorkad för då stiger vilopulsen över mitt medelvärde. Det blev att dricka en massa vatten igår för att få ordning på det. Dessutom tränade jag igår för första gången på länge och det vet jag kan också påverka vikten. 
Senaste två dagarna har jag även märkt blodtrycksfall när jag reser mig från liggande. Vad jag förstår kan LCHF sänka blodtrycket och jag brukar ligga på det lägre intervallet. Nu testar jag därför att få i mig lite mer salt, en mugg hönsbuljong per dag sitter fint. Jag har haft perioder tidigare med yrsel och de har så småningom gått över. 

Idag hade jag satt upp mig på Zumba igen men kände nu på morgonen att jag nog ändå ska ta det lugnt med träningen. Helt läkt verkar det inte vara och jag vet med mig själv att jag kan köra lite för hårt ibland. Det kommer ändå bli en del rörelse idag då vi behöver åka iväg till återvinningsstationen. Vi har kvar en del byggmaterial på tomten och inne sedan renoveringen av tvättstugan. Det får bli startskottet för en vårstädning. För trots det vita som ligger därute är nog våren ändå på väg.

Gillar

Kommentarer

 • 26 feb 2017 09:49
  paloma

  Vätska är alltid viktigt när man ska minska i vikt, men även salt som binder vätska behövs. Jag åt alltid saltgurka när hade fastedagar, annars fick jag huvudvärk.

  Hoppas det rättar till sigsmiley

 • 26 feb 2017 10:19
  gittan52

  Visst är våren på väg smiley

  Fullt med fågelsång i skogen igår när jag var ute och tränade hunden.

  Bra att du tar det lite lugnt när du känner av blodtrycksfallen, för det kan ju sluta att du svimmar och skadar dig.

Logga in för att skriva en kommentar.