icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
5 mars 2016 10:57
4

Avklarat - dagens morgonpromenad

Så då har jag avklarat min morgonpromenad på 1 h. Jag har satt som mål att minst en gång per helg komma iväg på en längre promenad. Idag var det inte så inspirerande eftersom det är grått och trist ute. Dock har det ännu inte börjat komma snöblandat regn som de har hotat med.
En del av min promenadväg idag var genom ett industriområde. Det fick mig att tänka att jag måste hitta roligare vägar när det blir varmare, helst någon skogs- eller strandväg. Tyvärr måste jag då ta bilen någonstans. Känns lite avigt att ta bilen för att promenera. Det får kanske bli att undersöka alla villaträdgårdar längre fram när växterna börjar titta upp.

I morse kunde jag inte låta bli att ställa mig på vågen för jag kände på mig att något hade hänt. Och det stämde, nu går det åt rätt håll. Jag hade dessutom 1,3 i blodketoner vilket visar att jag börjar närma mig optimal ketos. Det går långsamt men åt rätt håll. Nu börjar jag förstå bättre varför det inte har fungerat så bra tidigare. Jag har sällan lyckats komma upp i optimal ketos för det verkar ta sin tid för min kropp och säkert ofta har jag ramlat ur lättare ketos i och med att jag slarvat med choklad och liknande. Eftersom det trots allt är jobbigt att sticka sig funderar jag på en Ketonix, men har ännu inte bestämt mig. Den kostar en del så jag får fundera på hur länge jag tänkt mig att fortsätta mäta. Helst är ju tanken att jag ska lära mig hur min kropp fungerar och sedan planera kost och träning efter det. En sak verkar tydligt för mig, att efter 50 får jag kämpa lite mer än när jag var 40.

Gillar

Kommentarer

 • 5 mar 2016 11:41
  Bella50

  Vad härligt när det funkar. Grattis 🌹👍

 • 5 mar 2016 12:44
  gittan52

  Är vädret lite grått, får man vara glad att det inte regnar.

  Om det regnar kan man glädjas åt att det inte är halt och snöstrom wink

  Och tänk så gott kaffet smakar när man kommer hem!

  yes

 • 5 mar 2016 12:55
  gasten

  Härligt när allt funkar ! Det var mycket lättare att gå ner i vikt i 40- års åldern, jag är nu 60+ och man får verkligen kämpa, när jag var 40 kunde jag gå ner mellan 1-2 kg i veckan. Nu får man vara glad om det blir minus 2hg.

  Ha en trevlig helg !

 • 6 mar 2016 08:36
  aregnisw

  Skönt att det börjar funka grattis till det, jag håller med dig om att det är bra mycket lättare att gå ner när man är yngre men hittar man bara sin grej så brukar det gå bra även om man blir äldre förhoppningsvis yes

Logga in för att skriva en kommentar.