icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
1 november 2015 12:59
3

Att kunna koppla av

Nu har jag haft några dagar extra ledigt. Torsdag-fredag var jag med sonen på Yasuragi, Japanskt spa. Jag märkte att jag hade lite svårt att koppla av. Ibland tror jag att det är bättre för mig att vara i rörelse när jag ska koppla av än att sitta i stillhet. Jag fick ändå träning i det sista genom att köra både yoga och meditation. Nu är det slut på ledigheten och dags att planera för veckan. Nu gäller det att sätta ihop matplan och inköpslista. Sedan ska jag försöka planera in när jag kan träna. Det blir nog jag som får fixa kvällsmat för resten av familjen de flesta kvällarna då maken ska jobba på Mitt kök-mässan och då innebär det även represenation på kvällarna. Träning idag är ändå avklarad, det blev Zumba. Snart blir det dags för utomhusaktivitet, lövkrattning. Synd att det inte är lika bra väder som igår men det är ändå varmt.
 

Kommentarer

 • 1 nov 2015 13:08

  Skönt att du har fått vara ledig. Intressant det du skriver och jag kan själv känna på samma sätt men märker att meditationen gör mig gott även om jag har svårt att släppa mina tankar.Bra att planera men som allt annat i livet gäller det att hitta balansen. Ha en fin söndag.

 • 1 nov 2015 13:50
  FrkM

  Det är en konst att slappna av och koppla av. Det är en konst att omvandla ledig tid till ny energi också. Jobbar på det som tusan kan man säga.

  Mysigt låter det i alla fall med Yasuragi. Hoppas det ändå blev några fina dagar.

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 1 nov 2015 14:21
  aregnisw

  Ja du det är en konst att slappna av jag mediterade förr i tiden men jag mådde inte bra av det så jag mår nog bäst när jag är i rörelse alla är vi ju olika.

Logga in för att skriva en kommentar.