icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
1 juni 2016 07:07
3

Att hitta tillbaka till rätt spår

Jag har avbrutit min Paleo kickstart och testar nu istället Liberal Sommar LCHF med modifikation. Anledningen att jag bytte var för att jag drababdes av ett enormt sug och började lägga på mig igen. För att försöka få bort suget tar jag fettlatte till frukost de dagar jag inte styrketränar. Nu när jag verkar vara tillbaka på banan så har jag tappat det jag gick upp. Lärdomen för mig är att jag får vara försiktig med frukt och rotfrukter såsom sötpotatis. Det går någon gång ibland men om blir det mer regelbundet riskerar jag mer att suget kommer. Att ha testat vara mejerifri ett tag har också hjälpt mig att inse att jag får sug om det även blir för mycket av den varan. Jag fortsätter att prova mig fram.....

Gillar

Kommentarer

 • 1 jun 2016 07:16
  aregnisw

  Lycka till LUAL o visst är det så ibland måste man prova sig fram för att upptäcka vad man gör för fel yes

 • 1 jun 2016 07:38
  Bella50

  Härligt att du märker skillnad redan. Att hitta sin egen väg och att " fatta grejen" blev mitt framgångsrecept. Då vände allt.

  Grattis och stort lycka till 💐👏

 • 1 jun 2016 07:58
  Sara541

  Skönt att du är tillbaka på rätt spår igen! Styrkekramar 🌸

Logga in för att skriva en kommentar.