icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
29 mars 2016 17:16
1

Att hitta tillbaka

Ännu en helg då man har unnat sig och genast är suget där igen. Nu när jag är tillbaka på jobbet är det lugnt, här har jag inget behov av att småäta. Värre blir det när jag kommer hem efter jobbet. Idag har jag heller inte planerat vad vi ska ha till middag så det finns risk att det tar en stund innan den blir klar. Det ska ju handlas först. För att jag ska kunna komma in i ketos igen behöver jag ett antal dagar framöver vara mer medveten om vad jag stoppar i mig. Det kommer att vara en kamp för att klara suget. Från mina tidigare mätexperiment vet jag nu att bara jag kommer in i optimal ketos kommer suget att avta. Dock kan det ta nästan två veckor innan jag är där. Jag vet också att jag behöver ligga lågt både på kolhydrater och på kalorier. Det sistnämnda kan nås genom att äta mindre eller att träna mer. Nu är jag frisk igen så då satsar jag på att träna mer. Det är ju ljusare ute så jag satsar på att ta en längre promenad på vägen hem. Samma långa promenad som jag tog på väg till jobbet. Here we go!

Gillar

Kommentarer

  • 29 mar 2016 21:14
    aregnisw

    Lycka till LUAL och så skönt att du är frisk nu igen då kommer det nog att gå bra framöver med både träning och promenader. Pepp yes

Logga in för att skriva en kommentar.