icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
10 december 2015 06:19
3

Åt rätt håll

Några dagar med menyn från Kickstart LCHF och det går åt rätt håll igen. Kilot som jag lade på mig när jag var i Schweiz har fallit av. Jag fuskade och vägde mig innan min vägdag på måndag. Nu är det som vanligt att inte ta denna viktnedgång som en förevändning för att äta utöver det som är planerat.

Snart dags att ta sig till gymmet och idag känner jag mig extra trött. BodyJam-passet igår slutade efter 21 och då tar det ett tag innan jag kan varva ner för att sova. Hittade magnesium-lotion med melatonin och testade det. Jag tror det hjälpte något.
Lite träning nu på morgonen ska nog få mig pigg igen.

Gillar

Kommentarer

 • 10 dec 2015 06:58
  FrkM

  Oj du är så duktig med din träning!

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 10 dec 2015 08:08
  aregnisw

  Håller med FrkM du är kanonduktig och det kommer du få belöning för tror jag bra gjort att ge sig iväg innan jobbet yes

 • 10 dec 2015 08:53

  Tack för pepp. Vissa veckor får jag till det med träningen och märker även att det får mig mentalt att må bättre. Jag måste ibland påminna mig om den mentala biten de dagar då jag inte har lust att komma iväg. 
  Att träna innan jobbet har jag märkt gör att jag orkar dagen bättre trots att jag var trött när jag klev upp. Dessutom är det nästan tomt på gymmet då. Vi är några få själar som kämpar på morgonen. 

Logga in för att skriva en kommentar.