icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
3 juli 2018 14:54
2

Andra semesterveckan

Nu är jag inne på vecka två på semestern. Idag är det molnigt så då blir det att slåss med trimmern som inte vill starta och städa i stugan. På lördag kommer svägerskan ta över stugan och då vill jag gärna lämna över i ett städat skick. 

På lördag far jag över till Florida, inte mitt val den här tiden på året med tanke på vädret där. Men maken är redan där och tävlar i VM i Barbershop så då åker jag över så vi får en vecka tillsammans. Den här gången tänker vi besöka Key West som vi inte hann med förra gången. Vi ska även passsa på att besöka Zumbas huvudkontor i Miami. Några pass hoppas vi också kunna gå på.

Jag hoppas komma tillbaka till mina rutiner när det gäller maten för det har inte fungerar så bra när jag har varit i stugan, allt för många avsteg. Nu blir det en vecka i USA då jag får se till att göra bättre val. Troligen blir det en del broccoli, det brukar se erbjuda istället för pommes. 

 

Gillar

Kommentarer

  • 3 jul 2018 22:55
    seglar67

    Lycka till på resan LUAL! Florida låter ändå häftigt, tävla i Barbershop låter ännu mer spännande! Och att gå på Zumba-pass i Miami, wow! Fast jag förstår att matfrågan kan bli knepig. Min son och hans sambo var nyss på rundresa i de där trakterna, och bilderna han skickade hem från de olika matställen de besökte var inte nådiga! Vilka portioner! Vilka kombinationer! Någon broccoli såg jag inte till...laugh Men å andra sidan verkade det inte vara några problem att äta sig mätt bara på protein. Det skulle vara riktigt kul att få rapporter från dina måltider over there!laugh 

  • 3 jul 2018 23:14

    Seglar67, det kommet nog rapporter för hotellet ska ha wi-fi.

Logga in för att skriva en kommentar.