icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
28 september 2016 22:03
5

Amsterdam tur och retur

Idag var jag ner till Amsterdam för ett affärsmöte. Som förväntat när man är i Holland blev det bara smörgåsar till lunch som man åt i möteslokalen. Tur att jag ändå hade grundat med en äggröra vid den tidiga frukosten för det blev dessutom en sen lunch. Vid lunchen tog jag bara och åt påläggen och lämnade brödet. Jag hade förberett mig med ketobollar så när jag gick på toa passade jag på att fylla på med energi genom att ta en ketoboll. Jag brukar inte äta på toa men i det här fallet kändes det som jag ville smyga med min matsäcksmiley. Innan vi satte oss på planet hem tog vi något att äta på flygplatsen. Det fanns bland alla pannkakor, pommes och annat som jag inte ska äta, men desssutom möjligheten att plocka ihop en enklare sallad så jag skulle överleva till jag kom hem igen.

Nu är jag till slut hemma och vad gott det var att få äta riktigt mat och dessutom varm sådan. Nu gäller det att försöka varva ner igen. Imorgon är det en ny arbetsdag.

Gillar

Kommentarer

 • 28 sep 2016 22:07
  Bella50

  Du klarade dig bra 👍

 • 28 sep 2016 22:48
  gasten

  Det var bra gjort! 

 • 29 sep 2016 06:23

  Bra planering och bra gjort!

 • 29 sep 2016 06:41
  aregnisw

  Inte lätt du men det var väl ett bra val du gjorde men du behövde väl inte smyga på toaletten laugh fast jag skulle kanske gjort detsamma du yes

 • 29 sep 2016 07:10
  BirtheX

  Heja!

Logga in för att skriva en kommentar.