icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
25 mars 2015 06:44
1

Aj, träningsvärk

I måndags försökte jag komma igång med styrketräningen igen efter att ha varit borta från träningen i mer än en vecka. Jag har fortfarande jobbig rethosta men känner att så länge jag inte gör något konditionskrävande kan jag träna lite. Jag körde bland annat 45 kg knäböj men inte med lika många repetitioner som senast. Snacka om att jag hittade lårmusklerna igår, och värre känns det idag. Mitt mål är ju egentligen att köra styrka 3 ggr i veckan men jag får nog köra lugnt tills jag känner att jag är helt återställd. Tyvärr brukar den här hostan hålla sig 5-6 veckor så det är väl att bara vänta ut. Jag skulle kunna korta ner tiden med hjälp av antibiotika men försöker att låta kroppen ta hand om det själv så långt det går. Risken finns annars att mina bakterier blir antibiotikaresistenta.

Ny dag, nya utmaningar.

Gillar

Kommentarer

  • 25 mar 2015 09:55

    Det skadar inte att testa men jag troddde bikarbonat var främst för slemhosta. I mitt fall bildas toxiner i övre luftvägarnasom rinner ner och irriterar halsen.

Logga in för att skriva en kommentar.