icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
2 oktober 2016 14:02
3

Ätit den förbjudna frukten

Frukt ingår inte riktigt om man ska hålla sig i optimal ketos, men idag gör jag ändå ett undantag. Vi har ett Aroma äppelträd och där börjar äpplena bli härligt röda. Jag brukar tillåta mig att äta frukt som jag kan plocka i min egna trädgård. På så sätt blir det en begränsning. Det liknar ju lite mer hur det var förr då man inte importerade frukt året om. Det var ett gott äpple. Nu får vi se hur magen kommer att reagera, jag brukar bli lite gasig. Sedan får vi se imorgon hur mycket det påverkar min ketos och mitt sug. 

Gillar

Kommentarer

 • 2 okt 2016 18:06
  aregnisw

  Hoppas det inte förstör något för dig med ketosen jag gillar inte äpplen men det där lät ju gott och speciellt när man plockar i sin egen trädgård. Det ska väl inte påverka dig så mycket hoppas jag. smiley

 • 2 okt 2016 18:15

  Jag äter mycket frukt, minst 2-3 om dagen. 

 • 2 okt 2016 18:25

  Gillar med äpplen i trädgård som igen har varit och behandlats med strålning eller antimögelmedel, så kallat bara bakteridödande. Man strålar frukt i Sweden med, Sverige är ju med i EU. Tål äpplen i trädgården med skal på, men bar få köpäpplen, Har ett äpple här ner som nu legat 4 mån utan att ruttna, det garanterades när jag köpte set var obehandlat, en vän sa att all frukt på bandet strålas, det som händer i lådan bandet går igenom. Så äter väldigt lite äpplen då kropen inte tål dem med skal.

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.