icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
26 augusti 2015 17:24
2

Är högklackat lösningen?

Jag har tidigare skrivit om att jag får ont i mitt vänstra ben när jag promenerar. Att ta sig till och från jobbet har varit en plåga då hela benet verkar låsa sig och sedan denna molande värk efteråt. Idag testade jag något nytt, att gå i högklackat, och se det blev bättre. Nu kunde jag gå utan att få en låsning, Vi får se ikväll också om jag slipper den molande värken som brukar komma. Att jag får skoskav och onda liktor får jag ta då detta är lättare att hantera. Nu får det bli högklackat tills jag känner att muskeln har fått vila upp sig. Om man är fin slipper man lida pinwink

Gillar

Kommentarer

  • 26 aug 2015 19:57
    aregnisw

    Så sant du wink bra att det gick över

  • 26 aug 2015 20:32

    jag har haft likadant skulle tii jobbet och plötsligen kunde inte jag gå och hur jag kom till jobbet vet inte jag och satt jag på en stol fick ta alvedon och sen blev det åderbråksoperation och sen efter ett tag igen fick jag igen problem och denna gång vet inte doktorerna problemet.nu promenerar varje dag.

Logga in för att skriva en kommentar.