icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Försöker hitta balansen när det gäller sömnen, kosten och träningen.
27 juli 2012 16:24

Äntligen en dag i solen

Idag har jag varit ute med familjen på en dagsutflykt, vi trampade trampbåt i Djurgårdskanalen. Jag har fortfarande ont i halsen men kan ändå inte låta bli att komma ut en stund. Det verkar ju inte bli så många varma dagar i sommar så det är bäst att ta alla chanser. Nu väntar jag på att bli tillräckligt frisk för att börja träna igen. Ingen träning förrän jag känner att infektionen är helt borta. Idag märkte jag också att jag troligen inte behöver äta så ofta. Efter morgonens frukost med äggröra ock skinka kände jag mig nöjd ända tills vi kom hem igen vid tre-tiden. Många gånger tror jag att jag äter lunch av gammal vana, inte för att jag behöver. Det kanske räcker med ett enkelt mellanmål istället, exempelvis ett ägg eller brieost. Jag tror det är dags att testa att hoppa över lunchen lite oftare.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.