icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel

Visar poster från January 2016

13 januari 2016 06:40
2

Hungrig

Jag hade som vanligt en burk kvarg med mig till jobbet som mellis igår eftermiddag. Inte optimalt med så lite fett men i alla fall ett fungerade alternativ. Tänkte bara inte på att jag skulle vidare direkt efter jobbet.

På meditationen knorrade magen...

Läs mer Kommentera
12 januari 2016 16:06
1

Keeping up apperance

Nu känns det som om jag kommit igång helt enligt mina vardagsrutiner igen. På arbetstid och bland familj och vänner vet alla att jag äter LCHF och efter så många år är de vana att jag inte tex tar fikabröd.

Naturligtvis händer det att jag gör dumma...

Läs mer Kommentera
11 januari 2016 21:50
1

Manisk måndag

Jag är en riktig måndagsmaniker. I morse var det upp och hoppa och göra yoga innan frukost, promenad till jobbet (30 min), jobba och få många små punkter avklarade, promenad hem, styrketräning, meditation och så göra en broccolisoppa.

Soppan blev rikt...

Läs mer Kommentera
11 januari 2016 06:34
2

Snö snö snö

MInst en decimeter snö till i natt! Härligt för mig som kan dra på mig stövlarna och bokstavligen pulsa iväg till jobbet. MIndre kul för maken som fick upp och hoppa tidigt för att skotta ut bilen ur garaget. och i kväll lär vi skotta igen...

Har skaf...

Läs mer Kommentera
10 januari 2016 17:44

Ankbröst

I går var vi båda sjukt trötta här hemma. Vi satt i soffan och plockade avsnitt efter avsnitt av serien Nashville. Till middag blev det varsin matlåda - eftersom vi inte ens orkade ut i snön och handla.

I morse var det upp och hoppa och skotta - en dr...

Läs mer Kommentera
8 januari 2016 06:45
3

Metallsmak i munnen

Jag har en obehaglig metallsmak i munnen. Har läst om att det kan hända vid ketos men själv har jag nog som mest känt en liten antydan någon gång.

Det går an när jag ätit,  druckit eller just borstat tänderna men ganska kort efteråt så är smak...

Läs mer Kommentera
7 januari 2016 21:16
3

God fortsättning

Oj, det blev visst ett två månaders jullov från matdagboken. Minns inte när jag hade ett sådant långt blogguppehåll senast! Fick tom be om nytt lösenord.

December månad släpade sig fram. Absolut inga bekymmer men en envis förkylning som aldrig rikt...

Läs mer Kommentera