icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel

Visar poster från November 2015

10 november 2015 06:56
2

Middag ute

I kväll ska vi gå ut hela arbetslaget och äta med en kollega som slutar hos oss. Hoppas det blir en trevlig kväll. Vi har inte jättemycket gemensamt men alla är jättetrevliga.

Valet förr på en asiatisk resturang som jag aldrig provat förut. Förhop...

Läs mer Kommentera
9 november 2015 06:47
1

Hann mycket i helgen

Jag har haft en bra helg - så pass bra att det känns som om jag varit ledig länge och jag fick verkligen slå på hjärnan i morse och fundera på vad som skulle ske på jobbet.

I fredags åkte jag direkt efter jobbet ner till stan för att möta sonen och...

Läs mer Kommentera
7 november 2015 12:30
2

Pinocciotårta

Idag kommer småkusinerna på besök för att fira sin stora kusin som blivit 17 år. Då duger det bara med farmors tårta - eller som den egentligen heter Pinocciotårta.

Den funkar jättebra bra göra rakt av från klasiska boken Sju sorters kakor. Jag byt...

Läs mer Kommentera
6 november 2015 07:16
5

Vägt mig efter fastan

Jag ska med bussen och har inte riktigt tid att blogga - men jag ville bara säga att så här en vecka efter fastan står vågen ganska stadigt på minus 2,5 kg. Magen känns plattare och jag är verkligen taggad bådde att träna mer och äta rätt.

Nu måste j...

Läs mer Kommentera
5 november 2015 07:18
1

Snart en vecka sedan fastan

Nu har det snart gått en vecka sedan jag avbröt fastan och jag är himla nyfiken på vad vågen visar i morgon. Det är helt klart mer utrymme i jeansen i alla fall - så mycket märker jag.

Den här veckan har gått lite fram och tillbaka med kosten, det b...

Läs mer Kommentera
3 november 2015 07:14
3

Pratsamt barn

Skulle sätt mig har och blogga innan jopbbet, var det tänkt. Men en liten fråga från mig till sonen (som går på gymnasiet) utlöste en lavin av prat. Härligt! Inte alltid han har tid att prata med sin mamma. Det var bara att hänga med is vängarna...

Läs mer Kommentera
2 november 2015 14:53

Proppmätt efter frukost

Bestämde mig för att det var dags att byta ut min  två-stekta-ägg-och-två-skivor-bacon-frukost nu efter fastan. Istället skulle jag har nötter eller kokta ägg.

Men så i helgen har jag varit jättehungrig. Det visade sig att det var lite knepigt att g...

Läs mer Kommentera
2 november 2015 06:57
2

Nystart

Nystart - jo det känns faktiskt lite så, så här efter fastan. I morse var det upp och hoppa och göra yoga innan frukosten och i kväll är i alla fall tanken att jag ska träna. Få se hur arbetsdagen utvecklar sig, så redan nu på mejlen att vi fåt...

Läs mer Kommentera
1 november 2015 20:19
2

Rolig danshelg

Jag har verkligen haft en toppenhelg! I fredags dansade vi salsa på after work på en krog här i stan. Det var väl inte jätteinspirerande eftersom vi bara kan två turer och grundstegen än så länge. Men ändå kul att komma ut på dansgolvet och pro...

Läs mer Kommentera
1 november 2015 09:34

Hemlagad Beef Jerky

Beef Jerky kan vara ett jättebra LCHF-snack eller så kan det visa sig att näastan halva påsen är fylld med socker. Det gäller sannerligen att läsa det finstilta på matvarorna. Hur som helst så snubblade jag över ett Halloweenrecept i Metro - det...

Läs mer Kommentera