icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel

Visar poster från October 2015

31 October 2015 15:27

Fasta avslutning eller fortsättning

Började morgonen igår med juice och vid tiotiden en kopp fastete. Så iväg till frissan som färgade och trådade mina ögonbryn och klippte topparna så att håret fick nytt liv.

Allt som allt 390 spänn! Fattar inte varför kollegor och kompisar kokettera...

Läs mer Kommentera
30 October 2015 09:16
3

Fasta dag 5 - morgon

Jag har sovit som en stock under hela fastan och magen har varit helt lugn. Ända tills i natt när jag hade svårt att somna, konstiga drömmar och knorrig mage. Undrar just hur mycket som var psykiskt, eftersom jag valt att  börja äta lite igen idag v...

Läs mer Kommentera
29 October 2015 18:40
1

Fasta dag 4 - kväll

Det blev en lugn dag idag med hemmaspa. Men först städade jag hela huset. Först rent runt omkring och sedan ren själv, och insidan får vi väl hoppas att fastan tar hand om.

Jag gjorde ansiktsscub av socker och olja - mitt favoritsätt att använda soc...

Läs mer Kommentera
29 October 2015 08:42
2

Fasta dag 4 - morgon

Igår vid lunchtid var första gången jag funderade på att avbryta fastan. Inte för att det går däligt utan för att alla kom med sina olika matlådor och pratade om vilka hämtmatställen som var bra. Då kändes det urtrist att sitta där med sin gr...

Läs mer Kommentera
28 October 2015 08:34
2

Fasta dag 3 - morgon

Nu är jag nästan halvvägs genom fastan och mår bara bra. Det känns som om jag kan det här nu. Morgonjuice som dricks lååångsamt och en och en halv timme senare frukostjuice och fastete.

Kroppen är lite svagare - jag orkade inte cykla upp för den sto...

Läs mer Kommentera
27 October 2015 17:51
2

Fasta dag 2 - kväll

Två dagar utan mat och jag är fortfarande inte hungrig! Jag är helt förvånad, trodde inte att det skulle vara så enkelt.

Idag har jag känt mig lite yr på förmiddagen, men det släppte och efter lunch har jag känt mig helt "som vanligt".

For förbi...

Läs mer Kommentera
27 October 2015 07:21
3

Fasta dag 2 - morgon

Jag var så trött igår kväll att jag fick dricka kvällsjuicen och sovteet samtidigt. Knappt att jag orkade avsluta min tekopp. Somnade och sov som en stock till alldeles innan klockan skulle ringa.

Liten chock i morse med mörkröd urin, hann tänka m...

Läs mer Kommentera
26 October 2015 19:09
1

Fasta dag 1 - kväll

Jag har upplevt många konstiga reaktioner idag men märkligast var nog ändå att jag inte är hungrig. Jag är inte hungrig! Inte alls. När maken och sonen gjorde middag kände jag att det luktade gott men samtidigt rörde det liksom inte mig, jag hade...

Läs mer Kommentera
26 October 2015 07:57
1

Fasta dag 1 - morgon

Glaubersalt.

Började morgonen med Glaubersalt och ljummet vatten. Blä! Tur att det var enda morgonen det skulle intas, för gott var det då inte. Glaubersalt är  laxerande och utan att avslöja för många detaljer så hade det tydlig effekt på...

Läs mer Kommentera
24 October 2015 07:07
4

Nedtrappning pågår

Igår kväll hämtade jag ut mitt fastepaket.Läste instruktionerna till frukostteet i morse.

Nu blir det nedtrappning i två dagar. MIndre portioner med mat, belasta magen så lite som möjligt och så helst inget kaffe alls.

Till frukost tog jag ett ä...

Läs mer Kommentera
22 October 2015 19:12
2

Fastepaket beställt

Jag har funderat på det ett tag men det var igår när jag av misstag blev serverad fisk panerad med polenta och sedan låg hemma i magkramper som jag bestämde mig - jag ska fasta.

Nästa vecka!

Jag passar på när det är lov och inga elever som jag...

Läs mer Kommentera
15 October 2015 06:47

Grönsaksmiss

Även om jag ätit lågkolhydratkost i många år så finns det visst nytt att lära- och då menar jag inte teori om föda och kropp utan rena missar. Jag har aldrig lagt någon vikt vid bönor, linser mm, brukar tom unna mig en tallrik ärtsoppa någon gång per år.

...
Läs mer Kommentera
13 October 2015 06:48
2

Motionerat!

Efter alla bekymmer på jobbet som helt dränerat mig på energi så vill jag bara skryta lite;

Igår efter jobbet tog jag mig en fettkaffe och sedan sprang jag intervaller på löpbandet och gjorde mina basstyrkeövningar.

Så nöjd!

Vila idag - och...

Läs mer Kommentera
6 October 2015 07:05

Kanske på väg nu

Igår började jag dagen med yoga. Första morgonen på tre veckor. Och i går kväll tog maken och jag en promenad efter middagen med hunden - alltså vi har ingen hund men vi har en liten hundrunda kring bostadsområdet.

Jag sov ganska bra och det var inte...

Läs mer Kommentera
5 October 2015 06:47
3

Vägning 2

I fredags visade vågen ännu ett nytt litet minus. Denna gång minus 0,6. Jag känner mig nöjd - det är stressigt på jobbet, jag sover illa och har försummat träninge- ja ni ser ju det finns en massa ursäkter.

Nåväl nu verkar i alla fall förkylningen...

Läs mer Kommentera