icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel

Visar poster från August 2015

31 August 2015 07:02

Salsakurs

Igår var vi på en prova-på-gång på salsakursen. Och det kom 45 personer! (Var är alla de personerna när min squaredansklubb bjuder in till gratis första termin ?!...)

Det var jättekul! Duktiga ledare och glada deltagare. VI fortsätter nästa vecka o...

Läs mer Kommentera
28 August 2015 07:15
1

Inte köpa något alls?

I våras lånade jag boken "Köp inte den här boken" på bibblan. Den handlar om när Ann-Christin Gramming, med inspriation från alternativa rörelser i USA, provade på att konsumera så lite som möjligt under ett år. Någonstans under läsningen fö...

Läs mer Kommentera
25 August 2015 07:23
1

Jobbfunderingar

Just nu är huvudet fullt av jobbtankar. Jag har tyvärr lite för lite att göra på jobbet (inte så lyxigt som det låter) och funderar mycket på hur jag ska tackla det hela. Det känns ibland som om jag är två decimeter hög och står i ett hörn oc...

Läs mer Kommentera
24 August 2015 07:31
1

Årstidsträning

Jag tror jag är något nytt på spåren, vad gäller mig själv och träning. Nu har jag hållit på drygt ett år och börjar se ett bra mönster. Det blir många rundor med hunden jag inte har - låtsashundar behöver visst också motion.

Från jag börjar jobba e...

Läs mer Kommentera
21 August 2015 07:20

Personalfest

Personalfest igår! Något krystat med indelade lag där man ska umgås med personer man normalt inte jobbar med, göra en fånig uppgift och redovisa i tävlingsform.

Men något slog mig - nu har jag jobbat så länge där att jag alltid känner de flesta o...

Läs mer Kommentera
20 August 2015 07:34
3

Inget barnbidrag!

Slog mig just att det är den 20:e idag. Nu är det andra månaden jag inte har barnbidrag. Alltså, det är inte något fel från försäkringskassans sida om ni trodde det; Sonen har blivit stor nu!!!

Igår kom brevet med kallelse till upprop inför gymnasie...

Läs mer Kommentera
19 August 2015 07:32
2

Köttfärspizza

Idag känner jag mig trött, men i balans. Jag har gått min morgonrunda och gjort yoga. Nu är det strax dags för jobbet men helst skulle jag vilja krypa ner i sängen igen - att börja träna igen tar liksom ut sin rätt..

Kanske är ändå anledningen till...

Läs mer Kommentera
18 August 2015 07:30
1

Många tankar just nu

Många intryck igår när vi hade utbildningsdag - och jag fick jättefin LCHFkost. Alldeles på tok för stora portiooner, men så är det ju ofta. :-)

Jag funderar mycket på mitt jobb just nu. Jag hade sökt en arbetsuppgift som inneburit mer ansvar men de...

Läs mer Kommentera
14 August 2015 17:52
2

Glatt LCHF inlägg

(fortsättning på Gnälligt LCHF inlägg)

Jag störde mig när jag cyklade hem på kollegan som saboterade för mig så att jag inte får någon lunch på måndag. Men som vanligt - när jag får röra på mig så blir jag kreativ.

 Jag började tänka på somma...

Läs mer Kommentera
14 August 2015 15:10
1

Varning! Gnälligt LCHF inlägg

 Nu ska jag strax göra helg och gå hem från jobbet. Men först tänkte jag använda er kära vänner som emotionell soptunna och gnälla av mig lite. Jag lovar; så fort jag gjort det här inlägget så ska jag skaka av mig det hela och njuta av det fina vädret...

...
Läs mer Kommentera
14 August 2015 07:33
2

Spara sockerpåsen!

Så var jag igång igen då - eller nästan i alla fall. På plussidan är att jag morgonpromenerat och yogat som jag förutsatt mig och att jag ätit som jag ska. Kul att vara igång på jobbet igen också.

MIndre bra i går kväll dock - jag var så trött att...

Läs mer Kommentera
13 August 2015 07:26
2

Jobb igen

Så var det strax dags att cykla iväg till jobbet igen efter semestern. Och det känns bara bra, faktiskt.

Jag var uppe innan ens katterna vaknat och gick först en promenad runt villaområdet (hundpromenad utan hund), sedan gjorde jag yoga och tog en d...

Läs mer Kommentera
10 August 2015 19:14
4

-3,9 kg

Så var första veckans uppryckning efter semestern avklarad! I fredags vägde jag mig och hade gått ner 3,9 kg! Mest vatten antar jag, men ändå väldigt peppande.

Nu känner jag mig inspirerad av min man, som höll på över ett halvår med LCHF utan ett...

Läs mer Kommentera
4 August 2015 19:35

Aj aj

Som vanligt ville jag lite för mycket - och det var ju så kul igår att ryggen höll och att orken var tillbaka. Vaknade mitt i natten med värk igen... Blä! Somnade om men kände mig seg hela förmiddagen. Gick i alla fall promenad och yogade - utan en...

Läs mer Kommentera
3 August 2015 19:12
1

Full fart igen

Nu är det dags att väcka kroppen efter semesterns slappa stil med oregelbunden träning och ett och annat onödigt livsmedel på menyn. Och ja, jag ser faktiskt fram emot det! De sista dagarna har magen protesterat högljutt och på alla sätt signalerat...

Läs mer Kommentera
1 August 2015 20:36

Bergianska och fjärilshuset

På måndag börjar maken jobba igen efter semestern - så idag tog vi oss en finalutflykt till Bergianska trädgårdarna och Fjärilshuset i Stockholm. Med på resan var sonen och hans kompis.

Ibland tänker jag att det hade varit så smidigt om jag haft mer...

Läs mer Kommentera