icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
2 mars 2015 06:48
3

Yr i huvudet

Jag har haft en sån konstig natt. Det känns som om jag inte sovit alls sedan jag vaknade vid halv två tiden. Men sovit har jag för jag vaknade bevisligen av väckarklockan.

Jag ägnade hela natten åt att planera upp vårens jobb i trädgården. Dumt! Speciellt som vi har kvällsmöte på jobbet idag och jag slutar sent.

Förmodligen berodde den konstiga sömnen på att jag först haft sportlov en vecka, sedan jobbat två dagar och därefter varit hemma med magsjuka. Känns som det var evigheter sedan jag var på jobbet.

Ska hur som helst bli skönt att cykla dit idag. Jag får väl lägga mig på soffan en stund när jag kommer hem, tänker jag.

Och sedan ska det tränas armar! Nu går jag in på min tredje vecka med styrketräning. Första veckan var en pina med träningsvärk överallt men förra veckan gick mycket bättre.

Jag tränar armar på måndagar, mage på tisdagar, ben på onsdagar, rygg och axlar på torsdagar och marklyft på lördagar. Första veckan gjorde jag bara 10 repetitioner av varje övning med lätta vikter. Förra veckan gjorde jag 10 reps. i två set och den här veckan ökar jag till tre set. Sedan tänker jag inte öka mer utan istället lägga på mer vikt vartefter jag känner för det.

Nu vecka nya tag.

Gillar

Kommentarer

 • 2 mars 2015 11:49
  utter

  Heja heja med träningen! :-)

 • 2 mars 2015 07:43
  ImmaAmmi

  Kul att höra, att det inte är bara jag som haft en mysko sömn i natt...

  Jagförmin del,  fajtades med räknings-troll, som kom med ospecificerade räkningar, som måste betalas å det snaraste..

  .Kanske mitt undermedvetna, som bearbetar, att jag väntar på att påbörja någon sorts administrationsutbildning (ev. inklusive personaladministration)  inom den närmaste odefinierade framtiden, som en del av en rehabiliterande arbetsträning?

  Ha en bra dag i alla fall, trots den konstiga sömnen!

 • 2 mars 2015 19:49

  yes  underbart att höra ..go go du klarar av det !

Logga in för att skriva en kommentar.