icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
29 april 2014 06:55
3

Vilt liv på cykelvägen

Cyklade sammanlagt tolv km igår! Ingen superlång sträcka egentligen utan bara fram och tillbaka till jobbet två gånger. Men nu var det ett tag sedan jag cyklade till jobbet så det var jättekul och jag kunde inte låta bli att pressa mig upp för alla uppförsbackar. På kvällen förstod jag först inte varför jag hade värk i låren. Sen fattade jag att jag fått träningsvärk av min vardagsmotion... Med lite Tigerbalsam på låren sov jag som en stock hela natten. I går och idag blev det också lite styrketräning före frukost. Igår åt jag; frukost - köttfärsbiff med smör och ost lunch - kycklingsallad (tidig) middag - köttsoppa, LCHF-bröd med ost kväll - proteinbar och te I går såg jag en stor fasantupp gå förbi utanför när jag åt frukost och när jag cyklade till jobbet hann jag lagom irritera mig över att den stora hunden vid vägkanten var okopplad innan jag såg att det var ett rådjur...

Gillar

Kommentarer

  • 29 apr 2014 07:16
    Perfekt meny och precis som jag har du kommit på att man kan äta lite allt möjligt till frukost..
  • 29 apr 2014 08:16
    När jag och familjen bodde i Boden hände det lite då och då att fasaner korsade vägen just innan jag var hemma. En gång en höna med en klunga kycklingar. Och en gång såg en granne en stor tjädertupp spela bakom hundgården min. Fast då låg hunden inne och trynade i godan ro. Trevligt med djur. :-)
  • 29 apr 2014 10:00
    Bra jobbat på hojen!

Logga in för att skriva en kommentar.