icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
11 september 2015 06:57
3

Vardagsflyt

Jag letar vidare i min jakt på att sätta guldkant på tillvaron och hitta sådant som gör mig glad och fyller på mitt liv.

Kom av en slump på en ny "rutin" den här veckan; Dagar när min man jobbar på sin arbetsplats eller hos kund så sticker han iväg tidigt till jobbet, så det har blivit att jag också åker tidigt. Jag skrotar runt på jobbet och dricker kaffe med "frukostgänget" innan jag börjar jobba.

Men en eller ett par dagar i veckan jobbar maken hemifrån. Om jag då inte har så himla bråttom att göra som vanligt utan istället stannar hemma en stund till så hinner vi ta en kaffe ihop innan jag cyklar iväg.

Låter som världens minsta upptäckt men det har gjort att vi har haft ett par fina fikastunder med prat den här veckan. Känns så rätt att prioritera familjen. Och på jobbet märkte det väl ingenting - jag vär väl ändå där säkert tio minuter innan min arbetstid började.

Det är det här typen av små vardagsrutiner som jag funderar på just nu. Varför gör jag alltid si eller så? Finns det bättre eller till och mer trevligare lösningar? Jag jobbar på att bli snällare mot mig själv helt enkelt.

Det vara bara det - ett konstigt inlägg kanske...

Fredag idag!

Gillar

Kommentarer

 • 11 sep 2015 07:18
  liliten

  Små saker som skänker stooor glädje...

 • 11 sep 2015 06:59

  Mycket tänkvärt! Ha en fin fredag och helg.

 • 11 sep 2015 09:41
  ImmaAmmi

  Det är de små stunderna tillsammans som vi minns med glädje när vi blir gamla... yeslaugh

Logga in för att skriva en kommentar.