icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
28 februari 2014 07:12
1

Utvärdering av februari

Igår blev det bara hem och vända för mig. Inte ens någon lagad mat - bara lite salami, ost och ägg till en kopp te. Rolig dans på kvällen och sedan somnade jag så fort jag lade huvudet på kudden och sov hela natten. Jag glömde mäta mig i morse så det får bli en annan dag. Jag vet dock att jag minskat i omfång under februari om jag ser på hur kläderna sitter på kroppen. Jag har även fått ett par "nya" kjolar och byxor som jag krympt till att passa i igen. Tränat har jag gjort 23 dagar av 28. Det har varierat väldigt mellan hur intensiv träningen varit; allt från styrketräning och att springa intervaller till försiktiga promenader. Jag känner mig nöjd med 23 dagar av 28 eftersom jag fick halsfluss och låg sjuk ett tag. Kosten var helt ok i början av februari men med en del utsvävningar på fredagar och lördagar. Förra helgen påbörjade jag en uppstramning. Jag har inte märkt av så mycket effekter eftersom veckan på jobbet varit väldigt trasslig och innehållsrik. Möjligen då att jag haft mycket ork under veckan trots allt och att jag knappt varit hungrig alls. I lördags påbörjade jag en ny utmaning (trots att februari inte var riktigt slut) - nu handlar det om att skärpa till kosten och samtidigt motionera i någon form varje dag under 50 dagar fram till påsk. Idag är dag 7. Det känns som om jag är ganska så i balans just nu och som att det går framåt med både viktminskning och mående. Gråa februari blev en bra månad för mig.

Gillar

Kommentarer

  • 28 feb 2014 07:39
    Kitty57
    Härligt! Nu blir det lättare för varje dag när dagarna blir längre. Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.