icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
14 november 2014 07:01
4

Upp som en sol...

...och ner som en pannkaka.

Mitt förra inlägg skrevs i måndags och hade rubriken "En perfekt dag". På natten fick jag hög feber och blev sedan liggande tåv dygn i sängen. Kanske är jag ändå lite starkare och i bättre kondition nu för sedan vände det lika fort. I går kände jag mig nästan återställd och idag ska jag skutta iväg till jobbet.

Maten har funkat något så när. Jag har hållit mig på banan med gjort några utvikningar på kvällarna. Kanske 80% rätt - dvs rätt okej för mig när jag är sjuk och därmed sjukt besviken på mig själv...

...sjuk besviken bla på att mitt fina träningsprogram fick slå tvärstopp.

Och så igår pratade jag i telefon med min mamma, som även hon var sjuk och som suttit upp och hostat hela natten. Och då säger hon att hon känner sig arg på förkylningen eftersom hon missat sina träningspass på gymet och tvingats skriva "sjuk" i sin kalender.

Äpplet faller inte långt från päronträdet.

Gillar

Kommentarer

 • 14 nov 2014 08:51

  KRYA PÅ DIG!!!

 • 14 nov 2014 09:02
  ImmaAmmi

  Krya på dig!

 • 14 nov 2014 18:23
  Tita

  Krya på dig! Börja inte träna för snabbt nu

 • 14 nov 2014 22:22

  Jo, den här hösten har jag varit halvsjuk hela tiden... men samtidigt känt mig stark och orkat jobba nästa hela tiden - sedan har det varit kraschlandning i soffan till helgen. Borde kanske jobba lite på balansen.

Logga in för att skriva en kommentar.