icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
15 februari 2017 06:43

Upp och ner

Just nu händer det så mycket. Ena saken positiv och andra negativ. Det är väl så livet är, antar jag och det gäller väl att försöka fokusera på det positiva....

Känner mig frisk igen men är en aning sliten efter influensan. Nu ska jag inte klaga - jag har sportlov nästa vecka, så kan jag bara stå på benen resten av veckan så har jag ju hela nästa vecka på mig att återhämta mig.

Ska bli skönt med ledig helt enkelt!

Har nog redan börjat ta ur lite semesterkänsla... Jag lägger mig alltid senast kl 22 men igår satt vi och såg på TV och jag stickade på min "ten stich blanket" (youtuba får ni se) - och plötsligt var klockan halv tolv! Idag gick upp på ren rädsla att försova mig.cheeky

Det var ett spretigt inlägg - nu promenad till jobbet.

Ha en fin dag allihop!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.