icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
26 november 2014 07:05

Trött och veterinärbesök

Jag är så gräsligt trött!

Ändå sken solen igår och vi tog tillfället i akt och promenerade i en dryg timme med elever till ÖoB för att köpa ny adventsljusstake. En liten titt på kaniner och fiskar på Djurmagazinet hann vi också med.

Eftermiddagen blev seg med mer väntan på möten än produktivitet på själva mötena.... Mörk och kallt när jag cyklade hem efter kvällsmötet. Skyllde lite på kvällsjobbet och hoppade över träningen.

Såklart är jag tröttare idag än vad jag varit om jag tränat igår...

Undrar lite om jag kan känna mig så här för att jag dragit ner ytterligare på kolhydraterna - kanske är det någon sorts omställning?!

Maken har hållit på med LCHF en och en halv vecka och i morse märkte han hur skjortan satt lösare kring magen!

Maken var förresten till vetrinären med minsta kissen igår. Hon kom hem i söndags kväll med ett otäckt sår vid örat och vi har haft tratt på henne sedan dess. Det visade sig vara allergi! Troligen mot foder. Nu har vi bytt mat, tvättar sår och ger kortison. Kissen är ledsen i sin tratt men idag har hon i alla fall ätit bra och ville (men fick inte) gå ut. Förhoppningsvis kan hon i alla fall vara utan tratten till helgen.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.