icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
21 augusti 2014 07:30
2

Trött men envis

Man undrar alltid lite inför varje nytt läsår hur allt ska bli och hur elevgruppen ska fungera. I två veckor jobbade jag som en iller inför att eleverna skulle komma - och så kom de i måndags; ljuvliga, tandlösa. glada och med lust att lära. Och jag blev så TRÖTT. Beror det kanske på att jag var spänd och undrade om allt skulle bli bra?! För gruppen är toppen och allt jättekul.

Nåväl, jag jobbade på igår och efter jobbet for jag in till stan och gick på utvecklingssamtal med sonen (bara bra där med) och sedan åt vi på stan och jag cyklade hem igen.

Såååå trött när jag kom hem. Sov från halv fem till halv åtta - och gick i säng igen vid halv tio. Hade inga som helst problem att somna om.

Känner mig utvilad i huvudet idag men kroppen är seg. Morgonpromenaden gick närapå på rutin - bortsett från att jag träffade två rådjur - men det blev inte mycket till styrketräning, bara lite yoga och rörlighet.

Jag tänker ligga lite lågt och vila mycket i eftermiddag och i morgon blir det också promenad med lätt träning. Förhoppningsvis gör helgen susen så att jag får ny luft under vingarna nästa vecka.

Just nu är det verkligen inte motion med inspiration utan bara fokus på att genomföra tills motivationen kommer tillbaka igen.

Gäsp!surprise

 

Kommentarer

  • 21 augusti 2014 08:39
    Tita

    Sköt om dig och låt kroppen bestämma, förmodligen behöver du vilan nu.

    pepp på dig!

  • 21 augusti 2014 07:40

    Duktigt av dig att kämpa på. Jag tror att det är vanligt att bli sådär trött, det är som om luften går ur en när man jobbat med ett projekt intensivt och sedan när det är avklarat så bara... puuuhhhh.... Hoppas du återfår orken, lyssna på kroppen och gå och lägg dig i tid på kvällarna :) Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.