icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
2 december 2014 06:51
1

Träningskalender lucka 1

Första december igår - vintern är här nu.Det öppnas kalendrar med LEGO  och choklad lite varstans och på TV har årets kalender med tillhörande lucköppning satt fart.

Själv ser jag lite tillbaka på hösten som gått och inser att jag äntligen börjar hitta balansen kostmässigt. Nu har jag hållit på sen julen 2009 så det var väl på tiden...

När det gäller motionen är det värre. Jag grejar med min yoga varje morgon och mår toppen, styrketräningen går också fint. Men när det gäller konditionsträningen så är mönstret tydligt; Fullt ös medvetslös - och så blir jag sjuk och allt faller platt.

Nu har  jag startat en egen liten julkalender. Varje dag i december blir det måttlig motion. Löpningsschemat börjar jag om med 20 december - tidigast. Nu är det hålla sig frisk som gäller. Hittar jag inte på något annat blir det ett varv runt kvarteret på kvällen.

Igår var det "lucka ett"; Squaredans i en gillestuga där vi försökte lära upp några klubbkamrater till inspelad musik. Blev i insitet som en promenad på närapå två timmar. Och bra självförtroendeboost - för två år sedan var det jag som stod där och fick hjälp, nu hjälper jag.
 

Gillar

Kommentarer

  • 2 dec 2014 11:18

    Kul idé!! :-)

     

Logga in för att skriva en kommentar.