icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
3 december 2013 07:16
3

Tillbaka igen

Mycket har hänt sen sist jag gjorde ett inlägg på den här bloggen.... Nu är det väl snarare tre år sedan jag började med LCHF-kost. Jag har hunnit vara med om olika sorger i familjen och gått igenom en livskris. Jag hoppade helt av mina gamla matvanor och slutade träna . I våras visade vågen plus femton kilo. Under sommaren hade jag träningsläger - både mentalt, fysiskt och kostmässigt. En riktig kickstart mao. I september gick jag tillbaka till LCHF helt och fullt och i november ökade jag på träningsdosen betydligt - det blev 26 genomförda träningsdagar över en 30 dagars period. Nu är det december; vikten har gått ner, kroppen börjar bli återställd, orken har kommit tillbaka och jag har gett mig själv en decemberutmaning; 1) träna varje dag 2) äta bra 3) skriva tacksamhetsdagbok Jaha, då kör vi i gång då!

Kommentarer

 • 4 dec 2013 07:01
  Fint med tacksamhetsdagbok!
 • 3 dec 2013 10:12
  Linnex
  Hepp pepp!
 • 3 dec 2013 10:12
  hogis73
  VIlken smart idé att skriva tacksamhetsdagbok med.

Logga in för att skriva en kommentar.