icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
24 september 2014 07:09

Tagit mig en liten vecka

En kompis som jag tränade med ihop för några år sedan kunde ibland meddela att hon "tagit sig en liten vecka" och menade då att hon gett sig själv ledigt från träningen.

Den här veckan har jag tagit mig en liten vecka. Ingen morgonträning - bara jättelång skön frukost, som får mig att känna mig som om jag har sovmorgon varje dag.Och inga träningspass på kvällen heller.

Äntligen är förkylningen över och jag njuter av att känna mig frisk och pigg. I måndags promenerade jag hem från jobbet och resen av veckan blir det cykeln som vanligt - så jag sitter inte bara på rumpan.

Behöver bara en liten paus från allt och vila kropp och hjärna.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.