icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
9 april 2014 19:31
3

Streckmetoden dag 2

Bara tre måltider (=tre streck) idag med! Känns jättebra att inte redovisa allt jag äter men ändå hålla kollen på hur ofta. Frukost: te och köttfärsbiff med smält smör och ost [FET]ett streck[/FET] Kaffe med kokosfett på förmiddagen Lunch: sallad och stekt kyckling [FET]två streck[/FET] Fanns varken sås, dressing, coleslaw eller annan röra på jobbets salladsbord idag, det blev på tok för lite fett och jag förstod att jag skulle bli hungrig. Var hemma vid halv fyra och kände mig jättehungrig. Jag var verkligen i valet och kvalet - skulle jag ta mellis (helt OK men det blir ett streck) eller skulle jag prova fettkaffe. Det blev en kaffe med kokosfett till att börja med och sedan var jag tröttare än hungrig och sov en timme istället. Middag: Spenatsoppa, korv och kokt ägg [FET]tre streck[/FET] Nu ska jag göra mig en kopp te med kokosfett i, sitta en stund framför TV:n och sedan sova gott. Pysseldagen på jobbet blev väldigt lyckad - både glad personal och glada barn!

Kommentarer

  • 9 apr 2014 20:07
    Måste fråga - varför har du fett i te ? :)
  • 9 apr 2014 22:35
    okej då vet jag :) tack
  • 10 apr 2014 06:58
    Jo, precis så är det. Jag använder kokosfett i kaffe och te för att öka dagens fetthalt, vilket gör att jag håller mig mätt. Ibland varierar jag mig på helgen och gör en latte på äggmjölk eller tar helt enkelt en skvätt vispgrädde i kaffet - men till vardags blir det kokosfett.

Logga in för att skriva en kommentar.