icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
8 april 2014 19:39
1

Streckmetoden dag 1

Sätter ett streck varje gång jag äter något... Började morgonen med köttfärsbiff med smör och ost - [FET]ett streck[/FET] Kaffe med kokosfett Till lunch åt jag det vegetariska alternativet, inte optimalt men det enda utan stärkelse - [FET]två streck[/FET] Så hände något jobbigt på jobbet som gjorde mig jättebesviken. Gick omkring med min proteinbar bokstavligen i handen, mellan olika möten hela eftermiddagen. Ville äta den men ändå inte. Var jag besviken på det som hänt eller hungrig? Om jag var hungrig så var det ju bara att äta, men det blir ett streck.... Nej, jag kom ända hem (Till slut tänkte jag att jag ju alltid kunde äta min mellisbar på bussen om jag behövde) och satte på ugnen. Värmde kassler med svampsås till hela familjen - matlåda i familjestorlek rekommenderas! - [FET]tre streck[/FET] Man tycker så himla mycket om sig själv när man lagat och frusit in - tack lilla jag! Få se om det blir kvällsmål eller inte. Jag har alltid trott att jag behöver det - men kanske har jag fel?! Det är jätteintressant att ifrågasätta sina egna sanningar.

Gillar

Kommentarer

  • 8 apr 2014 20:36
    Bgitta
    Helt rätt. Väldigt intressant att ifrågasätta både sina egna och andras sanningar ibland.

Logga in för att skriva en kommentar.