icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
30 september 2014 06:51
1

Stod emot suget

Kom hem i går kväll efter en sömnlös natt och lång arbetsdag. Lagade mat och gick sedan och lade mig på spikmattan. Jag kände mig så övertrött att det pirrade i armarna och det kändes som att det skulle vara omöjligt att somna. Men som alltid med spikmattan så blev jag avslappnad och somnade - vaknade och tog bort mattan och sov lite till.

Klockan halv åtta klev jag upp men somnade om i soffan en stund till. När jag vaknade var jag grymt sugen på "nåt gott". Det vara bara det att efter helgens städning av skåp fanna inget "gott" kvar.

Jag tvingade mig själv (brottade ner kroppen med hjälp av hjärnan) att inse att jag var trött och kände mig sliten och dessutom tyckte synd om mig själv efter jobbet. Jag var allt möjligt - men inte hungrig.

Efter en stund kände jag mig mest törstig och tog ett glas vatten och en stor kopp te med kokosfett. Nu kändes det bättre och så här i efterhand är jag nöjd med att ha stått emot suget igår.

Det blev ändå en bra dag och på jobbet tog jag tag i två stora surdegar, så nu bör nattsömnen vara räddad resten av veckan.

Måndag mat:

lövbiff med ost, bacon och bea (låter som en ambitiös frukost, men det var rester)

kebabkött och grönsaker (i matsalen)

köttbullar med äggröra

Måndag motion:

Nja, inte direkt - mer lite uppvärming på morgonen och så en kort promenad på arbetstid. Men jag fick i alla fall lite sol på mig...

 

Gillar

Kommentarer

  • 30 sep 2014 06:58

    Starkt gjort och du inspirerar  mig!

Logga in för att skriva en kommentar.