icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
7 June 2014 20:07

Squaredans convention Västerås

Igår blev det en effektiv dag hemma med tvätta, städa och handla på förmiddagen och fika med syrrans familj och mina föräldrar på eftermiddagen. Kul att träffas alla på en gång!

Idag for vi iväg till Västerås för årets squaredans convention. Det blev en rolig dag med många välkända ansikten och dans i flera hallar. Vi hade jättekul och nu känner jag mig sugen på att dansa mer i sommar. Kanske hittar vi någon dans att besöka under semestern?!

Foten höll förvånansvärt länge. Jag dansade i speciella dansskor med liten klack och kanske var det det som gjorde att jag kunde dansa ganska länge utan att få ont?! Jag ska ta på mig mina vanliga gympadojjor men också ta med mig dansskorna när jag ska till ortopeden på onsdag. Förhoppningsvis kan hon luska ut varför det gick bättre med dansskorna. Nu har jag lite ont men inte alls som det har känts tidigare i veckan.

Härligt med en ledig dag i morgon också! Vi ska hålla på ute i trädgården och greja, sätta i väggarna i växthuset och bära grus. Och sen är det bara fyra små arbetsdagar till semestern...smiley

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.