icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
22 February 2015 20:17
1

Sportlovets sista dag, 5/40

Så var sportlovet slut för den här gången. Imorgon är det jobb igen. Det känns som om jag varit ledig jättelänge - eller pyttekort. Jag började ju lovet med att vara sjuk tre arbetsdagar så det blev en konstig start och sedan har jag mestadels fått ta det lugnt.

Samtidigt har jag hunnit promenera, sy, sticka, läsa, meditera, styrketräna, yoga och ha det riktigt bra. Jag hann städa några garderober och vi var på stand up med Tomas Pettersson för att fira makens fördelsedag.Så summeringen blir nog ändå att lovet varit bra och det ska bli skönt att börja jobba igen i morgon.

Nu följer nästa etapp med yoga på morgonen, styrketräning vardagar enligt mitt eget schema med en muskelgrupp per dag och cardio i form av promenader och cykling (isen är nästan borta och jag kollade cykeldäcken idag så nu näsrmar sig premiärturen...).

Idag har jag promenerat i vårsolen, yogat och mediterat. På eftermiddagen var det dags för ännu en gång på linedancen - det var jättekul! Roligt som omväxling med en dansform där man bara kan shaka loss på egen hand och inte behöver ta hänsyn till en partner (eller sju som i squaredansen...).

Idag är det femte dagen i fastan - och min femte dag av fyrtio med matdagbok. I morgon ska jag väga mig...

Idag åt jag:

  • ägg, bacon och te
  • fettkaffe och tapas (chark och ost, samt ett kokt ägg)
  • tacosallad, te

Gillar

Kommentarer

  • 22 Feb 2015 20:35
    lenaek

    yesyes

Logga in för att skriva en kommentar.