icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
24 februari 2015 06:53
1

Sovit dåligt

Nu är det en vecka sedan jag drog ner kraftigt på kolhydraterna och började skriva upp allt jag äter en period igen. Efter ca två dagar frös jag, magen strejkade och jag hade huvudvärk, det brukar allt bli så när jag kommer i ketos - så vid det här laget känner jag igen symptomen.

Nu, en vecka senare är magen igång och värmen påsatt igen... Nu är jag jättetrött på kvällen, somnar som en stock och sover hårt. Vaknar vid fyratiden av oroliga drömmar och kan inte somna om. Även detta känner jag igen och det brukar ge sig efter någon vecka. Någon annan som känner igen sig?

Dagtid är jag däremot pigg som en mört och jobbar effektivt på jobbet. Sådant andra pustar över stökar jag undan med fart.

Funderar ändå på att ta en lugn vecka. Hoppa över meditationsgruppen efter jobbet och åka direkt hem idag och vila mig. Meditera kan jag ju göra hemma själv istället. Och så ska jag träna magmusklerna idag.

Dags att cykla till jobbet...

Gillar

Kommentarer

  • 24 feb 2015 22:14
    Bella50

    Sen jag började med LCHF 2009 har jag förstått att mina "vallningar" som jag trodde var åldersrelaterade... ...berodde på högt sockerintag !!

    Detta kommer som ett brev på posten när jag någon gång smakar sött....så det är sällsynt numera. Pepp yes

Logga in för att skriva en kommentar.