icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
4 oktober 2014 16:18

Sov rätt bra

Jag somnade och sov skapligt i natt, för att vara jag och att ha haft huset för mig själv vilket jag inte riktigt gillar. Jag hade stöd av en av katterna i sängen. Även om stöd är lite för mycket sagt; hon snodde större delen av täcket, snarkade ljudligt och vid femtiden tyckte hon att vi kunde gå upp tillsammans och äta frukost.smiley

Idag har jag inte gjort mycket alls. Lagar inte ens mat när jag är själv - det blev en äggmjölk till frukost och fettkaffe med två finncrisp till lunch. Äta själv är helt ointressant för mig - antingen blir det extremt asketiskt eller så tippar jag över och äter allt allt allt...

Jag har tagit det lugnt och vilat mest hela tiden. Tog en kort cykeltur till ICA och köpte det nödvändigaste inför nästa vecka - men kom hem utan ägg och bregott så det lär bli en likadan tur i morgon...

 

Igår åt jag:

ägg och bacon

korv med hamburgerdressing (matsäck)

kokt ägg, Lindahls kvarg, te med kokosfett och fyra fina chokladpralinerheart

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.