icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
16 juni 2015 19:04

Sommarkläder och tonåringar

Pga en trasig slang och en minst sagt blöt olycka i källaren blev vi tvugna att riva ur ett helt förråd - och fram kom mina sommarkläder. Glädjande nog visade en genomprovning  att förra årets shorts väldigt stora i midjan. smiley Men en och annan t-shirt, linnen och klänningar fick komma fram och in i garderoben.

Jag plockar ur garderoben två gånger per år och "byter färg" från sommar till vinter. Ibland fyndar jag sådant som varit för smått men nu passar och ibland förundras jag över hur det som passade för ett halvår sedan nu är för stort. Jag ser inte längre någon större skillnad i spegeln men uppenbarligen händer det ju ett och annat. (Jag har även ett par jeans från när jag vägde som mest som hänger i garderoben som minne - ibland har jag provat dem för att ha något konkret att referera till...)

Något annat som dök upp var sonens babylåda. Han är ännu för ung för att uppskatta den men en dag blir den hans. Den innehåller allt från information om förlossning, barnbidrag och dagispapper till första skorna och lilla stjärngossdräkten från dagis.

Tyvärr hade det mesta blivit blött men papprena gick att hänga på tork och rädda på så sätt. Dessutom upptäckte jag ett hål i kartongen och massor av musbajs - kanske inte konstigt att katterna alltid vill vara med när något ska hämtas i förrådet. Så det blev till att för första gången på 16 år tvätta babyoverallen.

16 år ja - och vill mest hålla sig framför datorn trots att solen lyser. Hittade en sak på Jula (se bilden) som tillsammans med ett bra WiFi nog skulle kunna locka ut honom! Eller vad tror ni?!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.