icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
14 August 2014 15:31
1

Snyggare med nedstoppad tröja!

Jag brukar alltid ha en tunika eller tröja som hänger ner utanpå byxorna eller kjolen. Igår upptäckte jag att min kropp har ändrat form så pass att jag nuförtiden ser smalare ut med tröjan nedstoppad i kjolen.

Nu händer det grejer minsann!smiley

Igår kväll bar jag hinkar med grus fram och tillbaka i trädgården. Den som tror att trädgårdsarbete är lätt har nog aldrig provat, tänker jag. Vårt område runt växthuset blev riktigt fint men i värmen avstannade projektet - men nu ska gruset på.

I morse blev det promenad och styrketräning igen. jag var lite mör i kroppen efter gårdagens trädgårdsarbete men det kändes ändå bra på något sätt.

Nu ska jag strax gå på Obligatoriska Roligheter på jobbet. Det brukar kunna bli både god mat och trevliga människor men helt ärligt skulle jag hellre vilja gå hem och bädda ner mig i sängen. Nåja, den obligatoriska delen är bara till klockan sju - sedan kan jag smita hem om jag vill.

Gillar

Kommentarer

  • 14 Aug 2014 15:54
    utter

    Så härligt när man märker skillnader! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.