icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mirabellas livspussel
5 november 2015 07:18
1

Snart en vecka sedan fastan

Nu har det snart gått en vecka sedan jag avbröt fastan och jag är himla nyfiken på vad vågen visar i morgon. Det är helt klart mer utrymme i jeansen i alla fall - så mycket märker jag.

Den här veckan har gått lite fram och tillbaka med kosten, det blev lite för stora mängder mat i början av veckan, men nu börjar LCHF-rutinerna sätta sig igen. Magen som var helt lugn och fin hela fastan verkar ha haft en skön semester och har fortsatt vara lugn och fin hela den här veckan också.

Idag har jag ett litet jubileum - sjutton år sedan jag blev mamma! Tänk, det hade man ingen aning om när man själv var barn att barnens födelsedagar blir sådana milstolpar i föräldrarnas liv. Ens egen födelsedag bleknar allt mer i jämförelse.

Födelsedagsbarnet själv har hamnat i någon sorts ålderskris och pratar mycket och förundrat över att det bara är ett år tills han fyller 18. Känslorna går högt och lågt och igår - efter två besvikelser - fick han lov att åka hem från skolan och gråta ut. Det är inte lätt att vara tonåring, det år då ett som är sant.

Ikväll blir det god mat med mormor och morfar och i helgen tårta med småkusinerna. Grattis lilla stora pojken.

Kommentarer

  • 5 nov 2015 07:58
    Tita

    Det är riktigt jobbigt att inte veta vad man ska göra av sig, inget är riktigt rätt eller fel i den åldern. Så jättebra att han kan gråta och få ur sig allt. Han har också bra stöd av sin fina mamma. Nästa födelsedag mår han redan bättresmiley Ha ett bra kalas!

Logga in för att skriva en kommentar.